Een-twee-drietje! Nederlandse uitploegen boeken succes voor 4.60 keer je inzet!

Zoals het klokje thuis tikt, tikt het .. oké, die vlieger gaat niet altijd op. Je hebt er namelijk een aantal ploegen bij die zowel uit als thuis geen potten weten te breken. Wat je daarmee moet doen? Je moet ervan profiteren natuurlijk!

Een-twee-drietje! Nederlandse uitploegen boeken succes voor 4.60 keer je inzet!

Totale odd: 4.60 (Profit Boost)
Stake: €25,- (7/10 – Bankrollmanagement aanbevolen)

ADO Den Haag – Vitesse: Vitesse wint (1.60)
De aanloop naar dit duel was onrustig. Jongeren in Duindorp konden hun hormonen, die door de lockdown niet de vrije loop krijgen, niet langer in bedwang houden. Met het stichten van brandjes en het gooien van flessen uitten de jongeren hun ongenoegen. Wakkert het de strijdvlam aan bij de groen-gelen, of werkt het averechts?

Er is in ieder geval een klein wonder nodig. ADO wist slechts 1 van de 4 wedstrijden te winnen, tegen VVV Venlo. In die wedstrijd hadden ze niet bepaald de overhand en bracht de blessuretijd verlossing. Met de mededeling dat ook bij ADO sprake is van corona perikelen, wordt een resultaat steeds onzekerder.

FC Groningen – FC Utrecht: FC Utrecht wint Draw No Bet (1.68)
Een stuk rustiger is het, in het immer mooie Groningen. Een handjevol demonstranten, netjes volgens de regels op de Grote Markt, zo kan het ook Den Haag! Maar goed, het moet op het veld gebeuren natuurlijk. Op hetzelfde veld waar ook het grote Ajax, hetzij met de nodige mazzel, werd verslagen.

Toch zal men in Groningen nog niet direct achter TikTok Tammo de polonaise lopen. De ‘trots van het Noorden’ staat er namelijk bekend om goede resultaten af te wisselen met gigantische flater. Na het gelijkspel tegen Feyenoord in de Kuip op 24 november 2019, werd er een week later verloren van Sittard. Na de overwinning op 26 januari 2002 tegen Ajax, werd er een week later verloren van Zwolle. Na de overwinning op 4 oktober 2020 tegen Ajax, werd er ….

PEC Zwolle – PSV Eindhoven: PSV Eindhoven wint (1.66)
In Zwollywood ontvangt PEC Zwolle de mannen uit Eindhoven. Niet FC Eindhoven, maar PSV Eindhoven. De tip is natuurlijk eenvoudig. Immers, Lineker zei ooit: ‘Voetbal is een eenvoudig spel: 22 mannen lopen achter een bal gedurende 90 minuten en op het einde winnen de Duitsers.’ Je kunt dus niet anders concluderen, dan dat PSV deze wedstrijd gaat winnen.

Los van deze quote, verloor PSV nog geen enkel duel dit seizoen. Daarnaast versterken de Eindhovenaren zich op wonderbaarlijke wijze met Mario Götze. Een speler die, zelfs als hij niet fit is, meer minuten zal maken dan Arjen Robben. PSV won de afgelopen 11 wedstrijden tegen Zwolle en wij verwachten nu niets minder!

Live Betting NL - de #1 op live wedden