Fekir blijft bij Betis! Of toch niet?

Niet is normaal in deze tijden, zo ook dit artikel niet. Normaliter zou een titel vragen moeten oproepen, die vervolgens in het artikel worden beantwoordt. Echter, is dat nu niet het geval. Het antwoord blijven we je schuldig. We zouden liegen als we het zouden weten of in het bezit zijn van een glazen bol. We kunnen je wel informeren!

Rondom de naam Nabil Fekir gaan al lange tijd heel wat geruchten. Fekir is simpelweg een grote naam, waar logischerwijs aan wordt getrokken. Betis zou er financieel niet zo heel goed voor staan en wellicht noodgedwongen moeten verkopen. Wie zijn er in de race om zijn krabbel en wat is er waar?

Arsenal (2.00)

Laten we er geen doekjes om winden, de club die het meest concreet is dat is Arsenal. Nadat Fekir al dichtbij een avontuur in de Premier League was via een transfer naar Liverpool, is het nu Arsenal dat interesse toonde. Zij zien Fekir als de ideale opvolger van Ceballos en willen daar best voor in de buidel tasten.

AC Milan/Newcastle (8.50/Geen odds)

Dan de interesse van zowel AC Milan als Newcastle. De Italianen hebben in 2019 al interesse getoond, maar grepen toen naast de krabbel van Fekir. Het is logisch om deze ploeg nu weer in de geruchtenmolen te betrekken en er zou ook zeer zeker interesse zijn, maar weinig concreets. Hetzelfde geldt feitelijk voor Newcastle, waar vanwege de overname meerdere namen de rondte doen. Wij zien geen aanleiding om een overstap naar een van beide serieus te overwegen.

Real Madrid (6.00)

Ik zie je denken, hoe komen jullie nu weer bij Real Madrid? Een goede vraag, een vraag die wij onszelf stelden toen we zagen dat daar odds voor worden aangeboden. Echter is Real Madrid in het rijtje gekomen, na opmerkingen vanuit Fekir zelf. Fekir gaf namelijk aan dat hij alleen zou vertrekken wanneer Barcelona of Real Madrid interesse tonen of indien Real Betis hem moet verkopen om middelen vrij te maken als gevolg van de corona crisis. Dat Barcelona Fekir niet nodig heeft, omdat zij al een overvol middenveld hebben, dat is vrij snel duidelijk. Real Madrid zou daarentegen wel een mogelijkheid kunnen zijn!

Al met al denken wij dat er slechts twee opties zijn. Of Real Betis moet verkopen om middelen vrij te maken, dan zal het wellicht Arsenal worden. Of Real Madrid komt wel over de brug. Een andere optie zien wij niet gebeuren, doe er je voordeel mee!