Schieten met scherp, geen losse flodders!

Het Gelderse Voetbal kent grote rijkdommen. Pareltjes van voetbalclubs, imposante loopbanen, wekelijks een schat aan mooie momenten. Wie denkt dat hij rijkdom bezit, heeft nog nooit een kijkje genomen bij het Gelderse Voetbal. Maar wat als je rijkdom en het Gelderse Voetbal bij elkaar kan brengen in de meest letterlijke zin van het woord? Dat kan Live Betting NL! Hoe? We nemen je even mee. Mee in het leven van een lid. Want Live Betting NL schiet met scherp, geen losse flodders!

Há overtuig ons maar eens!

Iedereen zal aanvankelijk denken: ‘kan dit wel uit?’. Het mooie is, dat hoef je bij Live Betting NL niet te denken. Door eerst gebruik te maken van de gratis, jawel we zeiden gratis, trial kan je even de kat uit de boom kijken en de eerste knaken zien binnenkomen. Als je daar nou een beetje actief meespeelt, kun je het lidmaatschap regelen met je winst!

Hmm vertel meer..

Dan is het moment aangebroken. Je bent overtuigd, dat kan ik je nu al vertellen, dus dat lidmaatschap dat ga je wel nemen. Je komt vervolgens in alle groepen van Live Betting NL, namelijk: Pre, Risk en Live. De benamingen zeggen het al. We delen hier de pre-match tips, de riskante tips en de live tips. Hoeveel verdien je daar dan gemiddeld mee? Dat kun je zien in onze winst calculator. Je bepaalt zelf wat je meespeelt en hoeveel jij hierbij inzet. 

Oke, maar waarom jullie?

Oke, dat is allemaal leuk en aardig, maar wat maakt Live Betting NL beter dan al die anderen? Simpel, door gebruik te maken van:

  • Boerenverstand;
  • Gedegen analyse;
  • Bankroll Management;
  • Value.

Flikker dit in een blender en je krijgt waar Live Betting NL voor staat, groen! 

Geld verdienen alleen maakt geen community

Het verdienen van geld maakt een groep aantrekkelijk natuurlijk en het sfeertje zit er dan automatisch in, dat is simpel. Toch is Live Betting NL meer dan alleen wedtips en geld verdienen. Het is een hechte community, waar in specifieke groepen ook ruimte is om met elkaar discussiëren over voetbal. Daar kunnen wij nog wel wat Gelderse inmenging gebruiken! 

En als je niet zoveel wil wedden? Ook dan kan je winnen! Meermaals zijn er acties waarbij je als lid gratis lidmaatschap kunt winnen, maar niet alleen dat. Je maakt ook kans op een voetbalreis van een wedstrijd naar keuzen, een nieuwe playstation, een tenue van jouw favoriete club en nog zoveel meer! 

Waar wacht je nog op!?

Ja, waar wacht je nog op! Neem gewoon een kijkje in de gratis trial, zodat jij kunt zien dat alles wat ik hierboven heb verkondigd waarheid is als een koe. 

Nadat je dat gezien hebt en overtuigd bent, weet ik zeker dat ik je binnenkort mag verwelkomen als nieuw lid. Om eerlijk te zijn, ik kan niet wachten tot dat moment daar is! Hopelijk tot snel, Gelderse helden!

Live Betting NL - de #1 op live wedden