Thuisploegen leveren ons een mooie verdubbelaar!

In deze tijden is het huilen met de pet op voor mensen die hun vermogen willen investeren, toekomstbestendig willen maken en vergroten. Spaarrente kennen we al niet meer, de beurs kleurt rood vanwege het coronavirus en eigenlijk is er maar een veilige optie om te investeren. Dat is de Daily Double! 

Heracles – RKC Waalwijk: Heracles wint

Ik was van plan een aardig stuk te wijden aan de slapende bookmaker in dit geval, maar we kunnen beter geen slapende honden wakker maken. De odd op Heracles is namelijk bizar hoog. Bekend is dat Heracles in eigen huis, op het kunstgras, best een aardig potje voetbal kan spelen. Van de 12 thuiswedstrijden werden er namelijk zeven gewonnen. Ook Ajax kwam in Almelo niet tot scoren en verloor.

RKC Waalwijk is de ideale tegenstander als je thuis speelt, die kunnen namelijk niet winnen buitenshuis. Het is net FC Emmen! Buitenshuis werd er eenmaal gewonnen en een keer gelijk gespeeld, de rest werd allemaal verloren. Ze kwamen ook pas 12 keer tot scoren. De laatste vier uitwedstrijden werden allemaal verloren. Daar komt bij dat aanvaller Sow geschorst is.

  • Heracles won zeven van de 12 thuiswedstrijden;
  • RKC won pas eenmaal buitenshuis;
  • De laatste vier uitwedstrijden verloor RKC.

Villarreal – Leganes: Villarreal wint DNB

Dit is weer eens zo een gevalletje: ‘waarom moeilijk doen als het makkelijk kan’? Villarreal heeft nog uitzicht op Europese plekken en zullen daar vol voor gaan. Daar komt nog bij dat Villarreal in eigen huis ijzersterk is! In eigen huis werd pas twee keer verloren door de ploeg en onder andere Real Madrid, Barcelona en Atlético Madrid wisten hier niet te winnen. 

Leganes is ook een fijne tegenstander om thuis te treffen, zij wonnen namelijk nog geen wedstrijd buitenshuis. Ook de laatste vijf wedstrijden tegen Villarreal buitenshuis gingen allemaal verloren voor hen.

  • Leganes won nog geen wedstrijd buitenshuis;
  • Villarreal verloor pas twee keer thuis;
  • Villarreal won de laatste vijf wedstrijden op thuis tegen Leganes.

Live Betting NL - de #1 op live wedden