Vroeg pieken, hard gaan in de Daily Double!

We zitten weer in een nieuwe maand. Papa DUO is weer langs geweest, salarissen zijn weer gestort en ach, maart is ook een prima maand voor een nieuwe hypotheek. Nu meespelen en je hebt voor 15.00 je centen alweer binnen! Dat is nog eens schakelen op topniveau.

RKC Waalwijk – Utrecht: Utrecht wint

In de Eredivisie is de eerste degradant wel bekend. RKC moet ongeveer alles winnen om er nog in te blijven en dat is heel onwaarschijnlijk. De kans is dan ook groot dat de motivatie niet enorm meer is binnen de ploeg en de resultaten zijn ook niet bepaald om over naar huis te schrijven. De laatste zeven wedstrijden werden niet meer gewonnen en daarin werd slechts twee keer gescoord, bizar! Utrecht daarentegen is al acht wedstrijden op rij ongeslagen.

  • RKC is al zo goed als zeker gedegradeerd;
  • De laatste zeven wedstrijden won RKC niet;
  • RKC scoorde pas twee keer in de laatste zeven wedstrijden.
  • Utrecht is al acht wedstrijden op rij ongeslagen.

Sevilla – Osasuna: Sevilla wint

Dan een andere Nederlander om onze bet compleet te maken, let’s go Luuk de Jong! Sevilla speelt tegen Osasuna, wiens seizoen er al op zit in principe. Ver omhoog zit er niet in, omlaag ook niet. Sevilla heeft echter nog prima uitzicht op die Champions League plek! 

De vorm in eigen huis is ook prima, met slechts een nederlaag in 15 wedstrijden. Als je het dan thuis mag opnemen tegen de ploeg die vier van de laatste vijf potjes verloor, dan is dat een opsteker! Opvallende statistiek is dat Osasuna de laatste zeven wedstrijden op bezoek bij Sevilla verloor. De laatste keer dat ze een resultaat pakten was in 2010. 

  • Sevilla heeft nog uitzicht op een Champions League plek;
  • Sevilla verloor pas eenmaal in de laatste 15 thuiswedstrijden;
  • Osasuna verloor vier van de laatste vijf wedstrijden;
  • Osasuna verloor sinds 2010 alles op bezoek bij Sevilla.