We gaan weer voor groen!

Soms ben ben je het internet aan het afstruinen, op zoek naar mogelijke picks voor je betje. Dit is wel interessant, dat is wel interessant en dan nog een keuze maken. Maar soms kom je ook simpelweg maar tot twee, dan is het makkelijk kiezen!

Manchester United – Watford

Je kunt dit al bijna een vast onderdeel van de dubbel gaan noemen, thanks United! Je hoeft geen helderziende te zijn om te weten dat United weinig scoort en achterin de boel vaak dichthoudt en dat Watford een van de ploegen is met de minste kwaliteiten. Met 29 doelpunten, incasseer united gemiddeld 1,12 doelpunten per wedstrijd. Zeven wedstrijden van United vielen er meer dan 3,5 doelpunten dit seizoen en in 19 vielen er minder. De laatste vier wedstrijden vielen er minder en gemiddeld vallen er 2.6 doelpunten.


Watford maakt gemiddeld 0,92 doelpunten per wedstrijd, zag slechts in vier van de 26 wedstrijden meer dan 3,5 doelpunten en ziet er gemiddeld 2,5 per wedstrijd.

  • United incasseert gemiddeld 1,12 doelpunten per wedstrijd, Watford maakt er gemiddeld 0,92;
  • United maakt gemiddeld ongeveer 1,5 doelpunten en Watford incasseert bij benadering hetzelfde;
  • United ziet gemiddeld 2.6 doelpunten per wedstrijd, Watford 2,5.

Genoa – Lazio

Een cornerkanon uit onverwachte hoek, dat geldt ook voor de bookmaker. Genoa tegen Lazio is een interessant potje, des te meer vanwege de odds op corners voor Genoa. Dit gehele seizoen, kreeg Genoa slechts in één wedstrijd minder dan 3,5 corners in eigen huis. Kijken we naar Lazio, dan valt op dat Lazio slechts in twee thuiswedstrijden minder dan 3,5 corners weggaf. Dan zijn deze odds uitstekend.


We verwachten namelijk dat Lazio de bovenliggende partij zal zijn en voor zal komen. Dan zullen de corners van Genoa als warme broodjes over de toonbank gaan!

  • Pas eenmaal pakte Genoa in eigen huis minder dan 3,5 corners;
  • Lazio gaf slechts in twee wedstrijden buitenshuis minder dan 3,5 corners weg.