To double, or not to double

I have a dream that one day all groups of Live Betting NL will rise up and live out the true meaning of its creed: “We hold these truths to be self-evident: that all bets will be winners”. I have a dream that one day mister Hamer and Sander will be able to sit down together and both win their bets, instead of just Hamer. I have a dream that one day we will all be wealthy man, because of Live Betting NL.

FC Barcelona – Eibar: -1.25 asian handicap

Verdikkeme, hier kunnen we niet omheen! Barcelona tegen Eibar is niet iets waar je thuis voor blijft, tenzij hij verwerkt is in de Daily Double van Live Betting NL. Dat had een uitspraak kunnen zijn van Johan Cruijff, het is het niet. Wel hebben we een heerlijke bet en onderliggende statistiek gevonden.

Barcelona staat momenteel op de tweede positie met een gaatje van een punt tot Real Madrid en een overwinning legt de druk op de Madrilenen. De vorm is prima, met slechts een nederlaag in de laatste vijf competitiewedstrijden, maar in eigen huis is deze nog indrukwekkender. Thuis zijn er inmiddels 12 wedstrijden gespeeld, waarvan er 11 werden gewonnen. Thuis tegen Eibar? Alleen maar overwinningen! Maar er hebben toch een dikke overwinning nodig? Alleen maar dikke overwinningen!

  • Barcelona mag geen punten laten liggen in de strijd met Real Madrid;
  • Barcelona verloor thuis nog niet en speelde pas een keer gelijk;
  • Thuis tegen Eibar won Barcelona altijd ruim.

SPAL – Juventus: Juventus

We begonnen met het citeren van een Amerikaans politiek leider en pakten een wedstrijd uit Spanje, dan moet daar een Juventus potje bij! Waarom? Geen idee, bekt wel lekker! We zijn uitgekomen bij SPAL tegen Juventus en dat is een potje dat wel meer getipt wordt. Juventus is namelijk uitstekend bezig dit seizoen.

Juventus gaat aan kop met een puntje voorsprong op Lazio en dat houdt in dat de ploeg zich geen misstap kan veroorloven. Helemaal niet tegen hekkensluiter SPAL. Het was de laatste weken niet altijd lekker bij Juventus, maar met Chiellini heeft de Oude Dame weer wat stabiliteit terug. Daarnaast verloor SPAL zeven van de laatste acht wedstrijden die het speelde.

  • Juventus heeft met Chiellini wat stabiliteit terug;
  • Juventus staat bovenaan, SPAL is hekkensluiter;
  • SPAL verloor zeven van de laatste acht wedstrijden die het speelde.