Simpel, doch doeltreffend! Dat is de Daily Double.

We zijn weer op het juiste spoor en we houden de doubletrein ook graag op dit spoor. We hebben gezocht naar value en daarbij nog een mooi potje toegevoegd om tot een lekkere verdubbelaar te komen. We zitten halverwege de maand, dus we stellen voor dat je hier lekker vol op gaat. Dan haal je het einde van de maand financieel gezien nog!

Amiens – Paris SG

Bij Amiens tegen PSG zien we de bookmakers een inschattingsfoutje maken. De ‘redelijke’ odd van Paris lijkt voornamelijk te komen van het feit dat Paris een redelijke lijst spelers mist. Wat de bookmaker niet lijkt mee te nemen, is dat ze spelen tegen Amiens. Amiens, voor uw beeldvorming, is te vergelijken met het vierde elftal van Abcoude. Ze staan nog net geen laatste, omdat Toulouse een perfecte imitatie doet van het vijfde elftal van FC bal op ‘t dak. 

Amiens wist vier potjes te winnen, maar dat is al eventjes geleden. De laatste 12 wedstrijden werden niet meer gewonnen door Amiens en met zo een vorm kun je niet tegen grootmacht Paris SG aantreden. Die wonnen namelijk maar liefst negen wedstrijden op rij en van de laatste zeven onderlinge wedstrijden werd er eenmaal gelijkgespeeld. Nog nooit won Amiens van Paris!

  • Amiens wist de laatste 13 wedstrijden niet te winnen;
  • Paris won de laatste negen wedstrijden op rij;
  • Amiens won nog nooit van Paris.

Toulouse – Nice

Als we dan toch bezig zijn, pakken we de nummer laatst er ook even bij! FC bal op ‘t dak, ook wel Toulouse, staat behoorlijk kansloos onderaan en wist pas drie keer te winnen dit seizoen. Nice mag dan ook niet fantastisch zijn, maar die kunnen wel zes overwinningen extra noteren en staan in de middenmoot.

Voornamelijk opvallend is de lange reeks wedstrijden waar Toulouse niet wist te winnen. Deze reeks duurt namelijk al 15 wedstrijden en het leuke is, het zou voldoende zijn voor ons wanneer Toulouse simpelweg niet wint. Drie van de laatste vier onderlinge potjes haalde Nice minstens een gelijkspelletje, we verwachten vandaag niet minder. Atal, Boudaoui en Dante mogen dan ontbreken bij Nice, maar met Kalinic en Sidibe mist Toulouse ook de nodige ervaring.

  • Toulouse wist al 15 wedstrijden op rij niet te winnen;
  • Drie van de laatste vier onderlinge potjes pakte Nice een resultaat;
  • Toulouse mist Kalinic en Sidibe.