Go go go, three in a row!

De dubbeltrein is een dieseltje, dat hebben we wel gemerkt. Het is zo’n oude motor die niet altijd even goed werkt, af en toe hapert, maar waar je toch op blijft vertrouwen. En als hij begint te lopen, poeh, dan houdt hij niet meer op!

Lazio – Spal (Lazio -1.25 handicap)

Het wordt een volledig Italiaanse dubbel! Waarom? Geen flauw idee, maar hij is wel lekker. Lazio, wat ons betreft een van de betrouwbaarste ploegen in de Serie A en helemaal als ze thuis spelen. In eigen huis verloor Lazio het hele seizoen nog niet en werd er slechts tweemaal gelijkgespeeld. Met 30 doelpunten voor en slechts acht tegen, boekt het thuis indrukwekkende resultaten. Leuk feitje, vier van de laatste vijf wedstrijden in eigen huis won Lazio met minimaal twee doelpunten verschil!

  • In eigen huis verloor Lazio het hele seizoen nog niet;
  • Lazio scoorde thuis 30 keer en kreeg pas acht doelpunten tegen;
  • Vier van de laatste vijf wedstrijden werden gewonnen met minimaal twee doelpunten verschil.

Ter info: -1.25 handicap betekent dat bij een overwinning met een doelpunt verschil de helft van de inleg ‘verloren’ wordt en bij twee doelpunten verschil zal de bet goed zijn.

Atalanta – Genoa (Atalanta wint)

Of Atalanta het doel wel een beetje kan vinden? Ghehe, vraag dat maar aan de heren van Spal. Men zegt dat ze daar in de rust nog een nieuw scorebord hebben laten plaatsen omdat de huidige niet zo ver ging! Ze mogen nu aantreden tegen Genoa en die staan nog een plekje lager. Genoe won buitenshuis nog geen enkele wedstrijd dit seizoen, scoorde pas 10 keer en kreeg er 26 tegen en dat is het meeste van de hele serie A.

  • Atalanta haalde vorige week met 0-7 uit;
  • Genoa staat nog een plekje lager;
  • Genoa won nog een wedstrijd buitenshuis;
  • Genoa krijgt de meeste doelpunten tegen van de hele competitie.
Live Betting NL - de #1 op live wedden