Daily Double, stabiele manier om geld te verdienen?

Het fenomeen! De Daily Double, Tägliches Double, Doble Diaro of gewoon de knakenpakker. Hoe je hem noemt, dat maakt niet uit, dat het winstgevend is wel! Ik zie je denken, ja hoe zorg je daarvoor? Nou zo dus!

Targets 

Intern hebben wij met het team een target afgesproken en dat target is 70%. Dit wil zeggen dat het de bedoeling is dat wanneer je alle dubbels meespeelt, jij 70% rendement pakt op jouw inzet. Dat doet de bank ons niet na! Het doel is hierin om dagelijks een dubbel aan te bieden met een degelijke onderliggende analyse, waarvan wij trachten er minimaal vijf goed te hebben per week. Het winstpercentage zou dan uitkomen op 71%. Hoger mag, lager niet.

Wat verdien je er nou mee? 

Wij rekenen voor het gemak even met 20 euro omdat wij deze stake gebruiken voor de Daily’s. Je plaatst 7 daily doubles met een stake van 20 euro. Dat betekent dat je totale inleg over 7 dagen 140 euro is. Stel, er gaan er 5 goed dan komt er 200 euro terug en is je winst voor die week 60 euro. We rekenen even met 4 weken in een maand. In dat geval zou je winst 240 euro zijn minus je lidmaatschap van 18 euro is een profit van 222 euro. Als je niet mee zou spelen en het geld op de bank laat staan krijg je 18 euro x 0,01% rente en pak je ook 2 cent mee. Het lijkt me simpel waar jij dan voor gaat, toch?

Het zou dus als wij ons target blijven halen een uitstekende investering zijn. Het biedt daarnaast uitkomst voor mensen die het vrij druk hebben, waardoor weinig LIVE gespeeld kan worden. De Daily Double staat altijd ruim van tevoren online en het kost je nog geen minuut om hem te zetten bij je bookmakers. 

Live Betting NL - de #1 op live wedden