Thuisploegen falen niet in nieuwe double!

Een onherkenbaar Porto, waarbij het angstzweet tussen de billen bij twee penals blijkbaar dusdanig in de weg zat dat ze gemist werden, maakte een einde aan de mooie reeks van winnende doubles. Slaat dat ons uit het veld? Zeker niet. Vastberaden zijn we om weer een winnende double te mogen noteren!

Lazio – Sampdoria

Ditmaal blijven we dichtbij de bekendere competities en zoeken we het in Italië en Engeland. Als je zekerheid zoekt in Italië, is er de laatste weken een ploeg waar je naar moet kijken: Lazio Roma. Lazio krijgt Sampdoria op bezoek en hoewel dat ooit nog wel lastig leek, mag dat nu toch geen struikelblok zijn. Immers, van de laatste zeven ontmoetingen won Lazio er zes!

Lazio is momenteel maar liefst 16(!) wedstrijden ongeslagen in de competitie. Ik hoor jullie denken, maar we hebben toch een overwinning nodig? Ja zeker, ze wonnen de laatste 13 wedstrijden op rij in de competitie! Gunstig is ook, dat nagenoeg iedereen fit is bij Lazio. Lulic mist wegens een schorsing en verder zijn Correa en Kishna twijfelgevallen. Maar ach, Immobile kan dit kunstje in zijn eentje klaren!

  • Lazio is al 16(!) wedstrijden ongeslagen;
  • Lazio won de laatste 13(!) wedstrijden in de competitie;
  • Lazio beschikt over een nagenoeg fitte selectie;
  • Lazio won zes van de laatste zeven ontmoetingen.

Swansea – Wigan

Het andere affiche vinden we in Engeland waar Swansea het opneemt tegen Wigan. Het ooit best aardige Wigan, bungelt nu lekker onderaan in de Championship. Doet ons niks, want wij gaan profiteren. Swansea staat op een prima zevende positie met uitzicht op meer. De resultaten zijn wat wisselvallig, maar in eigen huis gaat het best aardig. De laatste vier wedstrijden thuis werd er niet verloren en met 15 doelpunten in 14 wedstrijden krijgen ze relatief weinig tegen thuis.

Waar wij echter vooral op spelen is de bedroevende vorm van Wigan dit seizoen en helemaal buitenshuis. De ploeg staat op een voorlaatste plaats en heeft pas vijf maal een overwinning gepakt dit seizoen. Opvallend is, dat de ploeg buitenshuis nog maar eenmaal een driepunter wist te pakken en dat is in ons voordeel! Voor zover wij zien gaat de historie tussen deze ploegen tot 2000. In die hele periode noteerde Wigan geen enkele overwinning op bezoek bij Swansea.

  • Swansea is thuis al vier wedstrijden ongeslagen;
  • Ze incasseren thuis slechts een doelpunt per wedstrijd;
  • Wigan won pas eenmaal buitenshuis;
  • Nog nooit won Wigan op bezoek bij Swansea.
Live Betting NL - de #1 op live wedden