Wij zijn Live Betting NL

Adviseurs voor sportweddenschappen. En met succes. Want binnen één jaar tijd hadden we al 550 tevreden klanten. Die allemaal winst maken met onze adviezen. En de teller loopt. Want elke dag verwelkomen we nieuwe leden. Samen hebben we hetzelfde doel: sportweddenschappen écht leuk maken. Door geld te verdienen. Want een extra zakcentje, wie wil dat nu niet?

Dit krijg je als je lid wordt

Vinkje
Stabiele winst door tips in de PRE en LIVE groep
Vinkje
Wekelijks een paysafe-actie waarbij iemand 25 euro goktegoed wint
Vinkje
Leuke winacties. We hebben al een buitenlandse voetbalreis, Eredivisie tenues, een PS4 en een seizoenkaart voor een Eredivisieclub weggegeven.
 • PRE

  Hier plaatsen wij onze tips met een hoog zekerheidsgehalte. De bets zijn grondig geanalyseerd en zorgvuldig uitgekozen. We houden rekening met factoren als uit of thuis, het type veld, de scheidsrechter en het aantal schorsingen.

  In deze groep kan je niet reageren om het overzichtelijk te houden.

 • LIVE

  Ook live valt er veel winst te behalen. We kijken veel wedstrijden tegelijkertijd. Zien we het spelbeeld veranderen ten opzichte van de odds? Een vrije trap op een gevaarlijke plek? Dan tippen we in deze groep. Je moet hier dus wel alert kunnen reageren.

  In deze groep kan je niet reageren om het overzichtelijk te houden.

 • HIGH RISK

  In deze groep plaatsen we bets met een hogere risicofactor tegen hogere odds. De kans dat dit verkeerd gaat is een stuk groter ten opzichte van de PRE of LIVE, maar daar staat dan ook een hogere beloning tegenover. Durf jij een gokje te wagen?

  In deze groep kan je niet reageren om het overzichtelijk te houden.

 • CHAT

  In deze groep is iedereen vrij om onderling te praten over sport, de bets en andere zaken. Heel erg gezellig op de avonden dat er wedstrijden zijn! Leden kunnen hier onderling ook tips uitwisselen. Wij kunnen echter verder niets zeggen over de kwaliteit van deze tips. Alleen onze tips ontvangen? Dan kan je deze chat uiteraard op dempen zetten.

 • TRIAL

  Vrijblijvend ervaren hoe het is om lid te zijn? Laat Live Betting NL je overtuigen en word één maand GRATIS lid van onze TRIAL! We delen hier 1 tot maximaal 3 keer per week een gratis tip. Je kunt op deze manier ervaren hoe wij onze analyses maken en hoe wij onze bets delen met bijbehorende uitleg.

  In deze groep kan je niet reageren om het overzichtelijk te houden.

1850
leden gingen je al voor

Chat met ons!
Bob 06 30 02 70 88
Rick 06 53 45 13 04