Een simpele zege voor onze landgenoot voor 2 keer je inzet!

Nu Roland Garros is afgelopen, is het uitkijken naar Wimbledon. Dit betekent natuurlijk automatisch dat het grasseizoen van start gaat. Zo zijn afgelopen weekend de toernooien in Stuttgart en s’Hertogenbosch gestart. In Nederland is Griekspoor 1 van de favorieten. We gaan dan ook zijn wedstrijd tegen Kecmanovic bespreken.

Griekspoor is ondertussen een echte wereldtopper. Dat bewees hij nogmaals op Roland Garros, waar hij in een 5-setter verloor tegen finalist Zverev. Onze landgenoot stond zelfs 4-1 en 2 breaks voor in de 5de set. Vorig jaar zagen we dat hij het grastennis goed beheerst. Zo won hij de vorige editie van dit toernooi, en wist hij ook tegen nummer 8 van de wereld Hurkacz te winnen. 

Kecmanovic is op dit moment gewoonweg een mindere speler dan Griekspoor. De Serviër moest dan ook nog eens opgeven in de 2de ronde van Roland Garros, waardoor het maar af te vragen is hoe fit hij aan de wedstrijd verschijnt. Daarnaast behaalt de nummer 53 van de wereld niet al te sterke resultaten op deze ondergrond. Vorig jaar verloor hij in de eerste ronde van Wimbledon in straight sets tegen Schwartzman, wat toch geen al te beste speler meer is. We verwachten een simpele zege voor de thuisspeler.

Live Betting NL - de #1 op live wedden