De officieuze finale van Roland Garros is een echte kraker!

Op Roland Garros zijn de halve finales bij de mannen aangebroken. Ruud en Zverev mogen onderling uitmaken wie kans maakt op zijn eerste Grand Slam titel. Alcaraz en Sinner spelen tegen elkaar met als inzet de kans op een nieuwe titel. Het affiche tussen de 2 toptalenten lijkt 1 te zijn die we de komende jaren nog zeer veel zullen zien.

Alcaraz is aan een zeer goed toernooi bezig. In de tweede ronde had hij even een mindere set tegen onze landgenoot De Jong, maar daarna was hij onklopbaar. De Spanjaard verloor geen enkele set meer. Zo won hij in straight sets tegen onder andere Korda, Auger-Aliassime en Tsitsipas. Met name de partij tegen Tsitsipas was indrukwekkend, omdat de Griek zelf ook in een goede vorm verkeerde. In die partij had Alcaraz wel een tiebreak nodig.

Ook Sinner is aan een fantastisch toernooi bezig. De jonge Italiaan moest enkel een set afgeven aan de Fransman Moutet, wat natuurlijk met het publiek te maken heeft. De nummer 2 van de wereld heeft op papier een makkelijkere loting gehad dan Alcaraz. Zo speelde hij slechts tegen 1 top 40 speler, namelijk tegen Dimitrov. Ook deze partij won Sinner in straight sets, en ook hij had hiervoor een tiebreak nodig. Elke onderlinge ontmoeting tussen deze heren levert spektakel op. We verwachten vandaag dan ook dat het een lange partij zal worden!

Live Betting NL - de #1 op live wedden