Swiatek pakt haar 11de overwinning tegen deze speelster voor 2 keer je inzet!

Roland Garros komt op zijn einde. Nadat we gister Zverev in straight sets zagen winnen van De Minaur zijn alle halve finalisten bekend. Bij de mannen is het met name uitkijken naar de partij tussen Alcaraz en Sinner, bij de vrouwen de partij tussen Swiatek en Gauff. Deze partij gaan we dan ook bespreken.

Dat Swiatek vandaag in de halve finale staat is geen verrassing. De Poolse won in aanloop naar de Grand Slam zowel het WTA 1000 toernooi in Madrid als in Rome. In totaal verloor ze zelfs maar 2 sets in de 2 toernooien gecombineerd. Ook deze week staat de nummer 1 van de wereld weer fantastisch te tennissen. Buiten een moeilijke 3 setter tegen Osaka kreeg Swiatek slechts 11 games tegen in de 4 andere wedstrijden. Zo versloeg ze dinsdag nog nummer 6 van de wereld Vondrousova met 6-0/6-2. Het is dus duidelijk dat ze in een zeer goede vorm verkeerd.

De voorbereiding van Gauff naar aanloop van de Grand Slam verliep iets minder goed. In Madrid werd ze in de 8ste finale uitgeschakeld door Keys, waarna ze in Rome op Swiatek stuitte. Die wedstrijd eindigde in 6-4/6-3. Deze week kende de Amerikaanse geen echte problemen. Dinsdag had ze het wel lastig met Jabeur, maar uiteindelijk wist ze de wedstrijd in 3 sets te winnen. Dat Swiatek een betere speelster is, blijkt ook uit de onderlinge ontmoetingen. Van de 11 wedstrijden die ze tegen elkaar hebben gespeeld, wist Swiatek er 10 te winnen. We verwachten dan ook dat ze vandaag simpel de 11de overwinning pakt.

Live Betting NL - de #1 op live wedden