De laatste kwartfinale op Roland Garros zorgt voor bijna 2 keer je inzet!

Vrijdag staat er met Alcaraz tegen Sinner een absoluut droomaffiche op het programma. Vandaag kijken we naar de laatste kwartfinale. Door de opgave van Djokovic zijn Zverev en De Minaur de enige die vandaag zullen spelen bij de mannen. Deze wedstrijd gaan we dan ook bespreken.

Het gravelseizoen van Zverev begon niet denderend. In Monte Carlo verloor hij in de 8ste finale van uiteindelijke winnaar Tsitsipas, waarna hij in München wederom zijn 2de partij verloor tegen Garin. Toch wist de Duitser zijn gravelseizoen al kleur te geven door de titel te pakken op het ATP 1000 toernooi in Rome. Met de 4 overwinningen in Parijs bijgeteld heeft hij al 10 wedstrijden na elkaar gewonnen. Deze week won de nummer 4 onder andere al van Nadal, Rune en Griekspoor.

Ook De Minaur zijn gravelseizoen begon niet al te denderend. In Monte Carlo wist hij dan wel de kwarfinale te behalen, maar in Barcelona en Madrid waren de eerste en tweede ronde meteen zijn eindstation. Deze week laat de Australiër beter tennis zien. Zijn eerste 2 tegenstanders waren met Michelsen en Munar niet super, maar Struff en Medvedev zijn uiteraard sterke tegenstanders. Toch verwachten we vandaag een zege voor Zverev. Het spel van de Duitser is completer dan dat van De Minaur. Zijn sterke en goed geplaatste slagen zullen het de Australiër moeilijk maken.

Live Betting NL - de #1 op live wedden