De nummer 1 van de wereld kent geen problemen in de eerste ronde!

Gisteren zagen we Nadal zeer waarschijnlijk afscheid nemen van Roland Garros. Hij verloor in een zeer goede wedstrijd tegen Zverev. Vandaag zien we een andere legende zijn openingswedstrijd in Parijs spelen. Djokovic neemt het namelijk op tegen de Fransman Herbert.

Djokovic is uiteraard altijd 1 van de grote favorieten om een Grand Slam te winnen. Zijn vorm mag dan wel niet super zijn, op een Grand Slam kunnen de toppers iets extra. In Monte Carlo wist de nummer 1 van de wereld de halve finale te bereiken, waar hij in een driesetter van Ruud verloor. Wel won hij van onder andere Musetti en De Minaur in straight sets. Vorige week wist de Serviër ook nog in 2 sets te winnen van Griekspoor, waarna hij tegen Machac verloor. 

Herbert lijkt geen partij voor Djokovic. De Fransman verkeert in een dramatische vorm. Zo verloor hij 2 weken geleden nog in de kwalificaties van een ATP 250 toernooi tegen de nummer 250 van de wereld. Daarnaast verloor hij 7 van zijn laatste 8 wedstrijden, waarvan 5 in straight sets. Het niveauverschil tussen deze heren is gewoonweg veel en veel te groot. We verwachten dan ook dat Djokovic totaal geen problemen zal hebben met de thuisspeler.

Live Betting NL - de #1 op live wedden