De koning van het gravel neemt afscheid voor 3,5 keer je inzet!

Het voetbalseizoen zit erop, maar binnenkort mogen we weer genieten van het EK! De komende 2 weken kijken we naar Parijs, waar Roland Garros van start is gegaan. We mogen ons dus opmaken voor tennis van het hoogste niveau.

Iedereen die tennis een beetje volgt, weet dat dit Nadal zijn laatste Roland Garros wordt, het toernooi dat de Spanjaard al 14 keer eerder won. Na zijn blessureleed staat hij vandaag voor een loodzware opgave in de eerste ronde. Hij moet het namelijk opnemen tegen Zverev. De vorm van Nadal is gewoonweg niet goed, maar hij is natuurlijk ook al 37 jaar. Zo verloor hij in Madrid in de 8ste finale tegen Lehecka, waarna Hurkacz te sterk bleek in Rome. Toch mogen we de koning van het gravel nooit afschrijven op zijn toernooi. 

Zverev verkeert dan wel weer in een fantastische vorm. De Duitser won het ATP-1000 toernooi in Rome, al had hij op papier een zeer makkelijke loting. De hoogstgeplaatste speler die hij trof was nummer 12 van de wereld, Fritz. Ook hij werd in de 8ste finales in Madrid uitgeschakeld, zijn tegenstander was Cerundolo. We verwachten vandaag spektakel. De laatste ontmoeting tussen beide heren was ook op Roland Garros, deze eindigde in een domper door de blessure van Zverev. We verwachten dat Nadal op zijn Grand Slam een set weet te winnen, maar dat Zverev wel de wedstrijd wint.

Live Betting NL - de #1 op live wedden