Barcelona haalt nog 1 keer uit op de laatste speeldag!

Na dit weekend zijn de voetbalcompetities tot een einde gekomen, maar vandaag kunnen we voor de laatste keer genieten. Zowel in de Serie A als in LaLiga wordt er nog gevoetbald, waardoor wij de wedstrijd van Barcelona hebben uitgekozen. Zij spelen vanavond de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Sevilla.

De plaats van Barcelona op de ranking staat al vast, maar ze zullen zich voor een laatste keer willen inzetten. Dat blijkt ook uit de resultaten van de vorige weken. Zo wisten ze van de laatste 10 wedstrijden er 8 te winnen. De 2 verliespartijen waren tegen verrassing Girona en de kampioen Real Madrid. Dat de verdediging van Barça dit seizoen goed staat blijkt uit de statistieken. In 7 van die 8 overwinningen wist de ploeg van Xavi de 0 te houden. Daarnaast scoorden ze 21 keer in de laatste 10 wedstrijden.

Sevilla kent een dramatisch seizoen. De ploeg die al zo vaak de Europa League heeft gewonnen, zal dit seizoen rond de 13de plek eindigen. De vorm rond april was met 13/15 zeer goed, maar de laatste 3 weken werd telkens verloren. Zo verloren ze bijvoorbeeld in eigen huis tegen nummer 18 Cadiz met 0-1, en ook vorige week wisten ze niet te scoren. We verwachten dat Barcelona de goede vorm verderzet en vandaag wederom weet te winnen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden