Alonso wordt onsterfelijk in Duitsland voor bijna 2 keer je inzet!

Op de Champions League finale is het nog even wachten, maar vanavond mogen voetballiefhebbers zich opmaken voor een andere finale. Atalanta en Leverkusen nemen het tegen elkaar op in de finale van de Europa League. Beide ploegen zijn al zeker van Champions League voetbal volgend seizoen, maar een Europese prijs pakken zou de kers op de taart zijn.

Met name voor Leverkusen zou het een kers op de taart zijn. De ploeg van Alonso is nog steeds ongeslagen dit seizoen en kan de treble pakken. Met 17 punten voorsprong op Stuttgart en 18 op Bayern kunnen we wel zeggen dat ze de terechte kampioen zijn. Alonso laat zijn ploeg fantastisch voetballen, wat ook zijn vruchten afwerpt in Europa. Zo wisten ze zich makkelijk te plaatsen tegen zowel West Ham als Roma. 

Met 2 punten achterstand op de nummer 3 en een wedstrijd minder, gaan we er vanuit dat Atalanta op de derde plaats zal eindigen. Een zeer goed resultaat voor de ploeg uit Bergamo. Ook de weg naar de finale van de Europa League is indrukwekkend. Zo gingen ze onder andere met 0-3 winnen in Liverpool. Toch verwachten we dat Leverkusen vanavond de beker in de lucht mag steken. Afgelopen weekend was Atalanta niet erg overtuigend tegen Lecce en de week ervoor werd verloren van Juventus. Dit gecombineerd met het fantastische spel van Leverkusen zorgt voor onze keuze!

Live Betting NL - de #1 op live wedden