De strijd om de derde plaats levert geen doelpuntenfestijn op!

Gister zagen we de ontknoping in de Premier League en de Ligue 1. In de Serie lijken alle Europese tickets verdeeld te zijn, maar er staat vandaag wel nog een topper tussen de nummer 3 en 4 op het programma. Dit is de wedstrijd tussen Bologna en Juventus. Aangezien beide ploegen 67 punten hebben en Atalanta 66 punten, kan deze wedstrijd het verschil maken tussen plek 3 en plek 5.

Bologna verkeerd in een wisselende vorm. Van de laatste 16 wedstrijden verloren ze er slechts 1, tegen nummer 1 Inter. Toch speelden ze in maar liefst 4 van de laatste 6 wedstrijden gelijk, waaronder 3 keer met 0-0. Vorige speeldag wist de ploeg van Motta knap met 0-2 te winnen van Napoli, al is het natuurlijk niet hetzelfde Napoli als vorig seizoen. Dat de verdediging van Bologna sterk is blijkt uit de statistieken. In de laatste 8 wedstrijden hielden ze 6 keer de 0.

Ook Juventus heeft een wisselende vorm. Van de laatste 18 wedstrijden wonnen ze er slechts 4, verloren er 5 en speelden 9 keer gelijk. Ook bij de wedstrijden van Juve wordt er niet altijd veel gescoord. Zo scoorde slechts 1 ploeg in 7 van de laatste 11 wedstrijden. In deze 11 wedstrijden zaten ook topwedstrijden tegen onder andere Atalanta, Milan en Lazio. We verwachten dat het vandaag geen doelpuntenfestijn wordt en beide ploegen het net niet zullen vinden.

Live Betting NL - de #1 op live wedden