De aanval van Chelsea is opnieuw trefzeker voor een verdubbeling van je inzet!

De laatste speeldag in de Premier League staat vandaag op het programma. De ogen zijn natuurlijk gericht op Man City en Arsenal die moeten uitmaken wie de titel dit seizoen wint. Verder zijn de degradanten zo goed als zeker gekend, maar wordt er wel nog gestreden voor Europees voetbal. Zo maakt Chelsea nog kans op Europa League, maar moeten ze ook een resultaat neerzetten om zeker te zijn van de Conference League.

Chelsea neemt het vandaag op tegen Bournemouth. De vorm van the Blues is uitstekend. De laatste 4 wedstrijden werden allemaal gewonnen, waaronder een knappe 2-0 zege tegen Tottenham en een 5-0 zege tegen West Ham. Aanvallend heeft de ploeg van Pochettino zeer veel kwaliteit, dat blijkt ook uit de statistieken. Ze wisten in 11 van de laatste 12 wedstrijden minstens 2 keer te scoren. Afgelopen woensdag wisten ze nog 1-2 te winnen in Brighton, waar de tegengoal in de 97ste min viel.

Bournemouth heeft niks meer om voor te spelen. Ze hebben zich ruim weten te verzekeren van het behoud en staan zelfs 11de. De vorm is wisselend. Zo wonnen ze enkele weken geleden van Wolves en Brighton, maar verloren de 2 wedstrijden die volgden. Een 3-0 verlies tegen Arsenal is een logische zaak, maar vorige week verloren ze thuis met 1-2 tegen nummer 16 Brentford. Gezien de inzet voor Chelsea en Bournemouth wat nergens meer voor speelt, verwachten we een simpele zege voor the Blues.

Live Betting NL - de #1 op live wedden