De strijd om Europese tickets in de Serie A zorgt voor bijna 2 keer je inzet!

De laatste (en voorlaatste) speeldagen staan dit weekend op het programma. Iedereen kijkt uit naar de ontknoping van de Premier League, al zal de kampioen meer dan waarschijnlijk Man City zijn. In de Serie A is de kampioen al even gekend, maar ook daar wordt er nog met inzet gespeeld. Europese tickets staan namelijk nog op het spel. Zo moeten Atalanta, Roma en Lazio onderling uitmaken wie het laatste Champions League ticket krijgt. Atalanta zien we vandaag al in actie tegen Lecce.

Atalanta heeft met 3 punten voorsprong en een wedstrijd minder alvast een duidelijk voordeel. De vorm is dan ook redelijk goed. De laatste 4 competitiewedstrijden wisten ze namelijk allemaal te winnen. Met name de vorige speeldag wisten ze een belangrijke wedstrijd te winnen. Ze ontvingen directe concurrent Roma, waar ze knap met 2-1 van wisten te winnen. Ook in Europa zijn ze aan een goed seizoen bezig. Komende woensdag spelen ze de finale van de Europa League tegen het nog ongeslagen Leverkusen van Alonso.

Tegenstander Lecce heeft niks meer om voor te spelen. Ze hebben zich weten te verzekeren van het behoud, wat voor hen een prima prestatie is. De vorm van Lecce is zeer wisselend. Uit de 3 meest recente wedstrijden pakten ze 2/9, maar de 2 wedstrijden ervoor wisten ze dan weer wel te winnen. Verder zien we wel dat ze het tegen de grote ploegen heel moeilijk hebben en zelden een resultaat neerzetten dit seizoen. Ook in de heenwedstrijd eindigde het op een 1-0 zege voor Atalanta. We verwachten vandaag dezelfde winnaar.

Live Betting NL - de #1 op live wedden