Een doelpuntrijk duel in de strijd om Europees voetbal!

In de Serie A staat er vanavond een zeer belangrijk duel op het programma in de strijd om Europees voetbal. Napoli maakt de verplaatsing naar Fiorentina, waar ze een rechtstreeks duel zullen spelen voor de 8ste plaats, en dus voor de Conference League.

Napoli begint met een nadeel aan de wedstrijd. Zij moeten namelijk absoluut winnen, aangezien ze 2 punten achter staan met een wedstrijd minder. De vorm van de landskampioen mogen we eigenlijk ook wel omschrijven als dramatisch. Uit de laatste 5 wedstrijden wisten ze slechts 3 punten te pakken, dit waren 3 gelijke spelen. Wat constant is zijn de tegengoals. In de laatste 17 duels die Napoli speelde, kregen ze een doelpunt tegen, een zeer slechte statistiek dus. Verder wisten ze in 4 van de laatste 6 duels zelf ook te scoren. Kortom, veel goals.

Fiorentina heeft vandaag aan een gelijkspel zeer waarschijnlijk genoeg, maar zal uiteraard willen winnen om nog kans te maken op de 7de plek. Hun vorm is beter, aangezien ze 9/12 pakten uit de laatste 4 wedstrijden. Zij kregen dan weer in de laatste 6 wedstrijden telkens een goal tegen, en wisten in de laatste 7 duels zelf ook te scoren. Met deze statistieken kunnen we een doelpuntrijke wedstrijden verwachten!

Live Betting NL - de #1 op live wedden