Chelsea zet alles op alles voor de 6de plaats!

Gisteren zagen we waarschijnlijk de beslissing in de Premier League. City wist namelijk 0-2 te winnen tegen Tottenham, waardoor ze met een overwinning tegen West Ham de titel pakken. Vandaag staan er wederom wedstrijden in de Premier League op het programma. Zo ontvangt Man Udt Newcastle, en trekt Chelsea naar Brighton. 2 wedstrijden die beslissend kunnen zijn in de strijd om de 6de plek. Wij bespreken de wedstrijd van Chelsea.

Chelsea verkeert in een goede vorm. De laatste 3 wedstrijden wisten ze allemaal te winnen, waaronder een knappe zege tegen Tottenham. Verder verloor de ploeg van Pochettino slechts 1 keer in de laatste 13 wedstrijden, dit was tegen Arsenal. In deze 13 wedstrijden wisten ze maar liefst 35 keer te scoren. We kunnen dus wel zeggen dat ze aanvallend goed zijn. Met Palmer die 2de staat op de topschutterslijst hebben ze een echte killer in de ploeg, al is het van op de stip.

Brighton staat momenteel 10de, wat na de afgelopen jaren zeer teleurstellend is. Hun vorm de laatste maanden is dan ook zeer slecht. Uit de laatste 11 wedstrijden pakten ze slechts 10 punten. Een dramatische reeks, zeker gezien het feit dat ze tegen 6 ploegen hebben gespeeld die onder hun staan. Zo verloren ze 3 weken geleden nog met 3-0 tegen Bournemouth. We verwachten dan ook dat Chelsea vandaag de 3 punten pakt.