Tottenham gaat weer zwaar onderuit in een topper!


De competities lopen op zijn einde, wat betekent dat de ontknoping nadert. Ook in de Premier League is dit het geval. Daar gaat de beslissing pas op de laatste speeldag vallen, al kan Man City vanavond de titel voor 90% veiligstellen. Dat wordt alleen geen makkelijke klus, aangezien ze de verplaatsing naar Tottenham.

City is op weg naar een nieuwe titel. Ze staan momenteel 1 punt achter Arsenal dat een match meer telt. Een overwinning vanavond zou betekenen dat ze het volgende week in eigen huis tegen West Ham kunnen afmaken. Als we naar de recente resultaten van City kijken, zien we dat de vorm uitstekend is. Ze wonnen hun laatste 5 wedstrijden vrij simpel. Zo wisten ze zowel in Brighton als in Fulham met 0-4 te winnen. Het scorend vermogen zit dus wel goed.

De vorm van Tottenham is bijzonder slecht. Uit de laatste 5 wedstrijden verloren ze er maar liefst 4, al waren dat wel 4 zeer goede tegenstanders. Afgelopen speeldag wonnen ze dan weer wel met 2-1 van Burnley, al is dat natuurlijk geen ongelofelijke prestatie. In 3 van de 4 topwedstrijden verloren ze met 2 goals verschil of meer. We verwachten dan ook zeker dat City op titelkoers dit ook zal doen.