Klopp laat zijn fans weeral juichen in een topper!

Nadat Arsenal gister met 0-1 te winnen in Manchester United staat de druk morgen volledig op City dat in Tottenham speelt. Vanavond staat er nog een andere topper op het programma in de Premier League, namelijk de wedstrijd tussen Aston Villa en Liverpool.

Liverpool heeft een tijdje geleden afgehaakt in de titelrace, waardoor ze zeker zijn van de 3de plaats. Toch is het duidelijk dat Klopp de supporters nog wat wil geven. Vorige week won zijn ploeg met 4-2 van Tottenham, na 60 min stonden ze zelfs 4-0 voor. De 2 wedstrijden ervoor waren een stuk minder. Ze verloren de derby tegen Everton, waarna een gelijkspel tegen West Ham volgde. Toch mogen we goed voetbal verwachten gezien het spel tegen de Spurs.

Aston Villa is aan een fantastisch seizoen bezig, maar verkeerd momenteel in een dramatische vorm. In de Conference League verloren ze zowel de heen- als de terugwedstrijd met 2 doelpunten verschil van Olympiakos. Ook in de competitie verloren ze afgelopen speeldag van Brighton. Hierdoor kunnen we toch wel zeggen dat de ploeg van Emery in een dipje zit. Met 4 punten voorsprong op nummer 5 Tottenham lijkt de 4de plaats zeker, gezien het feit dat Tottenham City nog ontvangt. We verwachten vandaag dat Aston Villa niet beter voor de dag zal komen en Liverpool de 3 punten pakt.