De titelrace in de Premier League is nog niet gedaan voor een verdubbeling van je inzet!

De spanning is te snijden in de Premier League. Manchester City wist gisteren weer simpel met 0-4 te winnen in Fulham, vandaag moet de uitdager voor de titel Arsenal aan de bak. Zij spelen een zeer belangrijke uitwedstrijd in Manchester United. Met de verplaatsing die City komende week moet maken naar Tottenham zijn er nog verschillende scenario’s mogelijk. Het is dan ook van levensbelang dat Arsenal vandaag een goed resultaat weet te halen.

De vorm van Arsenal is logischerwijs top. De laatste 4 wedstrijden werden allemaal gewonnen, waaronder een 5-0 zege tegen Chelsea en een 2-3 zege in Tottenham. De 2 wedstrijden tegen mindere ploegen zoals Wolves en Bournemouth wonnen ze zakelijk met 0-2 en 3-0. De ploeg van Arteta is verdedigend zeer sterk, waardoor ze vaak de 0 weten te houden. Met 88 goals die ze dit seizoen al gemaakt hebben, zijn ze de op 1 na best scorende ploeg in de competitie. Een combinatie waar je kampioen mee kan worden!

Manchester United wordt geteisterd door blessures. Zo is ook smaakmaker Bruno Fernandes niet zeker voor vandaag. Hier had de ploeg van Ten Hag afgelopen maandag ook last van, wat resulteerde in een 4-0 nederlaag tegen Crystal Palace. De week ervoor wisten ze ook al niet voorbij Burnley te komen. We kunnen dus wel zeggen dat de vorm zeer slecht is. Dat resulteert dan ook in de 8ste plaats op de ranking, iets waar Man Udt supporters onmogelijk tevreden mee kunnen zijn. We verwachten dat hun vorm niet betert en Arsenal simpel weet te winnen en zo volledig in de titelrace blijft!