Arsenal werkt aan het doelsaldo in een nagelbijtende titelrace!

De spanning is nog steeds te snijden in de Premier League. Manchester City staat met 73 punten aan de leiding, gevolgd door Arsenal en Liverpool op 2 punten. Hierdoor is iedere speeldag zeer belangrijk en kan er een nieuwe koploper ontstaan. Vandaag is Arsenal de enige van de 3 ploegen die in actie komt, waardoor we hun wedstrijd gaan bespreken.

Arsenal kent een mindere week. Na de 0-2 verliespartij tegen Aston Villa vorig weekend, verloren ze afgelopen woensdag in München en zijn dus uitgeschakeld in de Champions League. Toch mogen we hun uitstekende reeks in 2024 niet vergeten. Ze wisten 31/33 te halen en kregen in deze 11 wedstrijden slechts 4 doelpunten tegen. Daarnaast scoorden ze maar liefst 38 keer.

Wolves verkeerd in een slechte vorm. In de laatste 4 wedstrijden die ze speelden verloren ze 2 keer en speelden ze 2 keer gelijk. Aangezien de tegenstanders Aston Villa, Burnley, West Ham en Nottingham waren, kunnen we toch wel zeggen dat 2/12 zeer slecht is. Dat de verdediging van Wolves niet ijzersterk is blijkt uit de volgende statistiek. De laatste keer dat ze de 0 wisten te houden was 25 februari tegen Sheffield, de ploeg die laatste op de ranking staat. We verwachten dan ook dat Arsenal vandaag simpel wint en daarbij gaat werken aan het doelsaldo, wat in deze titelrace zeer belangrijk zou kunnen zijn.