Bayern weet ook in de Champions League niet te overtuigen!

Vanavond wordt ongetwijfeld weer genieten geblazen voor voetballiefhebbers! Vorige week hebben deze 2 affiches ons misschien wel één van de beste voetbalavonden ooit gegeven. We hebben het natuurlijk over Manchester City- Real Madrid en Bayern München- Arsenal. Wij bespreken vandaag de wedstrijd in Duitsland.

Bayern kan onmogelijk spreken van een geslaagd seizoen. Leverkusen wist dit weekend al de titel te pakken, met Bayern dat op maar liefst 16 punten volgt. De ploeg van Tuchel verloor zelfs 2 keer in de laatste 3 wedstrijden. 2 weken geleden verloren ze thuis met 0-2 tegen Dortmund, waarna ze ook in Heidenheim het onderspit delfden. Afgelopen weekend wonnen ze wel met 2-0, maar met de 1-0 in min 65 en de 2-0 in min 93 was dat zeker geen simpele zege.

De fantastische reeks van Arsenal is afgelopen weekend tot een einde gekomen. The Gunners verloren in eigen huis met 0-2 tegen Aston Villa, al moet gezegd worden dat dat niet terecht was. Het veranderd natuurlijk weinig aan de kwaliteiten van het elftal. Tenslotte wist datzelfde elftal 31/33 te pakken in de competitie in 2024. Vorige week zagen we een evenwaardige partij, zowel Bayern als Arsenal hadden enkele kansen. Maar ook hier moeten we zeggen dat Arsenal meer doelpogingen had. Gezien de vorm van beide ploegen verwachten we dat Arsenal vandaag zeker niet zal verliezen, met de draw no bet bouwen we zekerheid in. Daarnaast verwachten we wel dat Bayern 1 keer zal weten te prikken.