Topaffiche in de Champions League levert meer dan 2 keer je inzet op!

Vanavond starten de kwartfinales van de Champions League! Wat een droomaffiches zijn dit geworden. Real Madrid neemt het voor de 3de Champions League op rij op tegen Man City, Arsenal tegen Bayern is de andere partij vanavond.

Arsenal is aan een fantastisch seizoen bezig. Nadat ze vorig jaar de titel uit handen hebben gegeven, doen ze ook dit jaar wederom mee. Met 71 punten staan ze aan de leiding doormiddel van een beter doelsaldo dan Liverpool, gevolgd op 1 punt door City. De goede resultaten zijn mede te danken aan de sterke verdediging. Arsenal kreeg in 2024 slechts 4 goals tegen in de competitie, wat natuurlijk een ongelofelijke statistiek is. In de vorige ronde van de Champions League had de ploeg van Arteta het wel lastig met Porto. In Portugal werd met 1-0 verloren, waarna ze het thuis konden rechtzetten met een 1-0 overwinning en uiteindelijk met penalty’s doorstootten.

Voor Bayern is de Champions League de enige mogelijkheid om nog iets van het seizoen te maken. De titel in Duitsland is voor Leverkusen, en ook in de beker is de ploeg van Tuchel uitgeschakeld. Bayern is dit jaar gewoonweg niet oppermachtig. De afgelopen 2 wedstrijden werden verloren, tegen Dortmund en Heidenheim. Ook in de eerste ronde van de knock out fase hadden ze het moeilijk. Zo werd er in Lazio met 1-0 verloren, waarna ze thuis wel overtuigend met 3-0 wonnen. Gezien de uitstekende verdediging en organisatie van Arsenal, en het feit dat beide ploegen absoluut niks zullen willen weggeven, verwachten we een wedstrijd waarin kansen schaars zullen zijn. We kiezen dan ook voor under 2,5 goal.