Koploper weet wederom te overtuigen voor meer dan 2 keer je inzet!

Nadat we vorige week iedere dag topvoetbal zagen, worden we ook deze week weer verwend met Europees voetbal. Vandaag is het even rustig, maar toch wordt er in Italië gevoetbald. Daar maakt Inter de verplaatsing naar Udinese.

Beide ploegen hebben nog iets om voor te spelen. Zo staat Udinese slechts 3 punten boven de nummer 19, waardoor elk punt welkom is. Wat zeer opvallend is bij Udinese is dat ze tegen de betere ploegen al enkele goede resultaten hebben neergezet. Zo wonnen ze enkele weken geleden tegen Lazio en een tijdje geleden ook al tegen Juventus. Toch zitten er ook heel wat mindere resultaten bij. Zowel tegen Torino als Genoa werd met 2-0 verloren.

Inter is aan een fantastisch seizoen bezig. Met 79 punten uit 30 wedstrijden zitten ze 11 punten van het maximum af. Hierdoor staan ze dan ook 11 punten voor met een wedstrijd minder gespeeld. Van de laatste 12 wedstrijden in de competitie wisten ze er 11 te winnen, een gelijkspel tegen Napoli weerhield ze van een perfecte reeks. In 8 van die 12 wedstrijden wist de ploeg van Inzaghi minstens 2 keer te scoren. Ook als we kijken naar de heenwedstrijd tussen deze ploegen zien we een duidelijk kwaliteitsverschil. Deze wist Inter met 4-0 te winnen. We verwachten dan ook dat ze vandaag wederom simpel weten te winnen.