Degradant in Spanje zet de slechte reeks verder!

Wat een week voor voetballiefhebbers, ook vandaag wordt er weer gevoetbald in de Europese topcompetities. Hét affiche van vandaag is natuurlijk Chelsea tegen Man Udt, maar wij trekken af naar Spanje waar we de wedstrijd tussen Granada en Valencia bespreken.

Granada is aan een zeer slecht seizoen bezig. Met 14 punten uit 29 wedstrijden staan ze op de 19de plek, met maar liefst 11 punten achterstand op de nummer 18. Het is dan ook geen wonder dat de vorm zeer slecht is. Zo werden de laatste 4 wedstrijden allemaal verloren. De afgelopen 2 wedstrijden konden hun seizoen nog hoop geven, aangezien deze tegen andere degradatiekandidaten Cadiz en Mallorca waren. Beide partijen werden met 1-0 verloren, waardoor het kalf lijkt verdronken.

Valencia daarentegen heeft zich na een zeer slecht seizoen vorig jaar terug herpakt. Ze staan momenteel op de 8ste plaats, met een match minder en 8 punten achterstand op Europees voetbal. De vorm van Valencia is ook niet om over naar huis te schrijven. Zo wisten ze in de laatste 6 wedstrijden slechts 1 keer te winnen. Ze verloren 2 keer en speelden 3 keer gelijk, waaronder tegen Real Madrid. Door deze mindere periode kiezen we voor draw no bet. We verwachten wel dat ze winnen, maar bouwen een beetje zekerheid in.