Een tiebreak in Acapulco verdubbelt je inzet!

In Acapulco staan vannacht de kwartfinales van het ATP-500 toernooi op het programma. Met toppers zoals Tsitsipas, De Minaur, Rune en Shelton die nog in het toernooi zitten, mogen we nog enkele topwedstrijden verwachten. Zo staat er vanavond al een mooi affiche op de planning. Ruud en Shelton nemen het tegen elkaar op voor een plek in de halve finale.

Ruud verloor vorige de week de finale in Los Cabos tegen een zeer goed spelende Thompson, maar wist wel een knappe zege te boeken in de halve finale tegen Tsitsipas. Deze week was de Noor al te sterk voor zowel Eubanks als Lajovic. Simpel ging het echter niet, tegen Eubanks won de nummer 11 van de wereld met 6-4/6-7/6-3, tegen Lajovic eindigde het in 6-4/7-5.

De stappen die Shelton in het afgelopen jaar heeft gezet zijn ongelofelijk. Met een 17de plaats op de wereld ranking mag hij zeer tevreden zijn. Met zijn sterke opslag en krachtige forehand weet hij het veel spelers moeilijk te maken. Zo versloeg hij in de eerste 2 rondes in Acapulco Evans en Arnaldi. Tegen beide tegenstanders moest de jonge Amerikaan een tiebreak spelen.

We verwachten dat het spannende partij gaat worden waarin beide spelers aan elkaar gewaagd zijn. Gezien de recente resultaten van deze spelers vinden we het een redelijk hoge notering.