Voetbalcombi op zaterdag voor meer dan 3 keer je inzet!

Een nieuw weekend betekent opnieuw competitievoetbal. Zoals gebruikelijk de laatste tijd hebben we weer een combi klaarstaan. Daarvoor gaan we naar de Premier League en La Liga.

In de Premier League bespreken we de wedstrijd tussen Brighton en Everton. Na de knappe reeks van 12/12 die Everton begin december neerzette, verkeren ze sindsdien in een vrij slechte vorm. Uit de laatste 8 wedstrijden wisten ze slechts 4 punten te behalen doormiddel van gelijk spelen. Vorige week nog speelde de ploeg van Dyche gelijk tegen Crystal Palace. Tegen datzelfde Crystal Palace wist Brighton 3 weken geleden overtuigend met 4-1 te winnen. Ook afgelopen weekend wist de ploeg simpel met 0-5 te winnen in Sheffield, al werden ze wel geholpen door een vroege rode kaart. We verwachten dat Brighton kan profiteren van de mindere vorm van Everton en vandaag wederom de 3 punten pakt.

In La Liga trekt Atletico af naar Almeria. Voor de nummer 4 van het klassement lijkt dit op papier een simpele opdracht. Almeria staat namelijk 20ste en wist slechts 8 punten te halen. Vorige week wisten ze een punt te pakken tegen Granada, wat op de 19de plaats staat. Atletico verloor dinsdag in de Champions League met 1-0 tegen Inter, maar dat is uiteraard een ander niveau. Zo wonnen ze vorig weekend 5-0 van Las Palmas. Verder wist de ploeg van Simeone in ongeveer 1 maand tijd 3 keer gelijk te spelen tegen Real Madrid. Het kwaliteitsverschil tussen deze ploegen is gewoonweg te groot, waardoor we een simpele zege verwachten voor Atletico.