Arsenal verpest de fantastische reeks van Aston Villa in een fantastische topper!

In de Premier League staat er vandaag een echte topper op het programma. De leider van het klassement Arsenal maakt de verplaatsing naar nummer 3 Aston Villa. De 2 Spaanse coaches Emery en Arteta drukken hun stempel op de ploegen, wat duidelijk een positief effect heeft.

Arsenal verloor dit seizoen nog maar 1 keer in de Premier League. In Newcastle wist de thuisploeg Arsenal met 1-0 af te troeven. Verder wonnen the Gunners toppers tegen United en City, en pakten ze een punt tegen zowel Tottenham als Chelsea. De ploeg van Arteta laat met momenten fantastisch voetbal zien, al wordt dat niet altijd duidelijk in de score. Zo wonnen ze afgelopen dinsdag met 3-4 tegen Luton en afgelopen weekend met 2-1 tegen Wolves. Een definitieve keuze wat betreft de eerste keeper zal ongetwijfeld nog even duren, aangezien Raya dinsdag er bij 2 goals niet goed uitzag.

Aston Villa is bezig aan het beste seizoen sinds tijden. De ploeg van Emery won, met vorig seizoen erbij geteld, de laatste 14 thuiswedstrijden. Zo wisten ze woensdag ook meer dan terecht te winnen tegen Man City. Toch slikken ze geregeld een goaltje. Dit seizoen konden ze van de 15 gespeelde wedstrijden nog maar 3 keer de nul houden. Die geweldige reeks overwinningen op eigen grond, begon na een 2-4 verliespartij tegen Arsenal.

We denken dat het vandaag een topper wordt met mooi voetbal langs beide kanten, waarbij Arsenal een einde maakt aan de reeks thuisoverwinningen.