Een Russische kraker op de ATP Finals in Turijn verdubbelt je inzet!

Het tennisseizoen is op zijn einde gekomen, wat betekent dat de 8 beste spelers van het voorbije jaar in Turijn mogen optreden bij de Nitto ATP Finals. Deze 8 spelers zijn verdeeld in 2 groepen. In groep B nemen landgenoten Rublev en Medvedev het in hun eerste wedstrijd tegen elkaar op.

Voor Medvedev was het ATP 1000 toernooi in Parijs geen succesvolle afsluiting van zijn jaar. Hij verloor met 6-3/6-7/7-6 in de tweede ronde tegen Dimitrov. Een echte off day kunnen we het niet noemen, aangezien Dimitrov uiteindelijk de finale wist te halen, waar hij tegen Djokovic zijn meerdere moest erkennen. Ook in Wenen speelde de Rus in zowel de halve finale als de finale een tiebreak, toen tegen Tsitsipas en Sinner. De nummer 3 van de wereld heeft een goede service, waarmee hij geregeld de punten makkelijk weet te winnen.

Rublev wist in Parijs beter te presteren. Hij wist de halve finale te behalen, waar hij stuitte op de nummer 1 van de wereld Djokovic. Toch was het verschil die dag niet groot, de wedstrijd eindigde in 5-7/7-6/7-5. In deze wedstrijd mochten we voor de nummer 5 van de wereld 16 aces en 51 winners noteren. Ook Rublev was actief op het ATP toernooi in Wenen. Hij speelde in 3 van zijn 4 wedstrijden een tiebreak.

Vorig jaar namen beide spelers het op de ATP Finals ook al tegen elkaar op. In die partij werden er zelfs 2 tiebreaks gespeeld. Een notering van 2.07 vinden wij dan ook aan de hoge kant.

Live Betting NL - de #1 op live wedden