Super Odds van 100x als Feyenoord FC Utrecht verslaat

Landskampioen Feyenoord is ietwat teleurstellend aan het seizoen begonnen. Pas de derde wedstrijd tegen promovendus Almere City FC leverde de eerste driepunter van het seizoen op. Vandaag (zondag 3 september) nemen de Rotterdammers het op tegen FC Utrecht.

De Utrechters zijn rondom slecht aan de nieuwe Eredivisie campagne begonnen. Drie gespeeld, nul punten en zelfs nul doelpunten waren genoeg aanleiding voor de directie om trainer Michael Silbelbauer te ontslaan.

De bookmakers wijzen Feyenoord aan als favoriet voor de wedstrijd van morgen. Super Odds bij Circus Casino zijn een goede manier om extra te profiteren van de favorietenrol van de Rotterdammers. Nieuwe spelers bij deze bookmaker kunnen Super Odds van 100x claimen als welkomstbonus.

Wat moet je doen om deze aanbieding te claimen?

Deze aanbieding geldt voor nieuwe spelers. Om mee te doen met deze promotie dien je dus eerst een nieuw account bij Circus aan te maken. Wanneer je je eerste storting van minimaal € 10,- hebt gedaan, kun je € 1,- inzetten op 2 (winst Feyenoord) op de standaard 1X2 weddenschap. Wanneer de Rotterdammers zegevieren in De Galgenwaard, wordt er na afloop van de wedstrijd maximaal € 100,- op je nieuwe account bijgeschreven. Om je winst op te kunnen nemen dien je je storting 1x rond te spelen.