Win 50x je inzet als Ajax opnieuw van Ludogorets wint

Ajax neemt het in de play-offs van het Europa League toernooi op tegen de Bulgaarse landskampioen Ludogorets Razgrad. Dankzij een hattrick van de inmiddels vertrokken Mohammed Kudus wonnen de Amsterdammers de heenwedstrijd met 1-4.

Dat Ajax zich dus gaat plaatsen voor de groepsfase van de Europa League lijkt dus een formaliteit. Voor het elftal van de nieuwe trainer Maurice Steyn is het wel belangrijk dat er opnieuw gewonnen wordt. Niets bindt een nieuw team immers sneller dan succes.

Circus Casino biedt spelers die voor de aftrap vanavond (31 augustus) een account openen Super Odds van 50.00 op een 1X2 zege voor Ajax. Dat betekent dat je kunt starten met spelen met €50,- als eerste winst al op je rekening.

Wat moet je doen om deze aanbieding te claimen?

Deze aanbieding geldt voor nieuwe spelers. Om mee te doen met deze promotie dien je dus eerst een nieuw account bij Circus aan te maken. Wanneer je je eerste storting van minimaal € 10,- hebt gedaan, kun je € 1,- inzetten op 1 (winst Ajax) bij de standaard 1X2 weddenschap. Wanneer de Amsterdammers opnieuw winnen van de Bulgaren, wordt er na afloop van de wedstrijd maximaal € 50,- op je nieuwe account bijgeschreven. Om je winst op te kunnen nemen dien je je storting 1x rond te spelen.