Super Odds van 50.00 als Max Verstappen wint in Spanje

In 2016 boekte Max Verstappen zijn allereerste zege in de Formule 1 op het circuit van Barcelona in de Grand Prix van Spanje. Zeven jaar later is een nieuwe overwinning van de inmiddels tweevoudig wereldkampioen 50x je inzet waard als nieuwe speler van Circus.

Het was een bijzondere week destijds in 2016. Voorafgaand aan de Grand Prix van Spanje ruilden Max Verstappen en de Rus Daniil Kvyat van team. Verstappen debuteerde in Barcelona voor Red Bull Racing met een vierde plaats in de kwalificatie. In de race tikten Mercedes-coureurs Lewis Hamilton en Nico Rosberg elkaar van de baan zodat de strijd om de overwinning een duel werd tussen Red Bull Racing en Ferrari.

Beide teams besloten om hun beide auto’s op een andere strategie te zetten. De strategie van Verstappen en Ferrari-coureur Kimi Räikönen bleek de winnende. Verstappen duelleerde ronde na ronde van de Fin, maar slaagde erin om de ervaren rot achter zich te houden. Zodoende won de Nederlander in zijn allereerste Grand Prix van Red Bull Racing, zijn allereerste Grand Prix. And the rest is history….

Wat moet je doen om deze aanbieding te claimen?

Deze aanbieding geldt voor nieuwe spelers. Om mee te doen met deze promotie dien je dus eerst een nieuw account bij Circus aan te maken. Wanneer je je eerste storting van minimaal € 10,- hebt gedaan, kun je € 1,- inzetten op een overwinning voor Max Verstappen. Als de Nederlandse coureur de race wint, wordt er na afloop maximaal € 50,- op je nieuwe account bijgeschreven. Om je winst op te kunnen nemen dien je je storting 1x rond te spelen.