Conference League finalist weet voor de tweede keer op rij te winnen voor bijna vier keer je inzet!

Vanavond staat de eerste wedstrijd van de laatste speelronde in de Serie A op het programma. Fiorentina gaat op bezoek bij Sassuolo. De wedstrijd begint om 20:30 en wordt gespeeld in het Mapei Stadium. Dit stadion is gelegen in Reggio Emilia en heeft capaciteit voor ruim 23.500 supporters. De wedstrijd staat onder leiding van de Italiaan Matteo Marchetti.

De thuisploeg, Sassuolo, staat op de dertiende plaats met 45 punten uit 37 wedstrijden. De ploeg van Alessio Dionisi wist twaalf keer te winnen. Daarnaast speelden ze negen keer gelijk en werd er zestien keer verloren. In deze wedstrijden wisten ze 46 keer te scoren en moesten ze 58 goals incasseren. Domenico Berardi is de topscorer van Sassuolo. De 28-jarige aanvaller wist elf keer te scoren.

De tegenstander, Fiorentina, heeft 53 punten behaald uit 37 wedstrijden en staat daarmee op de negende plaats in de Serie A. De ploeg van Vincenzo Italiano wist veertien keer te winnen. Daarnaast speelden ze elf keer gelijk en werd er twaalf keer verloren. In deze wedstrijden wisten ze vijftig keer te scoren en moesten ze 42 goals incasseren. Aanvaller Arthur Cabral is de topscorer van Fiorentina, hij wist zeven keer het net te vinden.

Dit is de twintigste keer dat beide teams tegenover elkaar staan. Sassuolo wist zes keer te winnen en zes keer eindigde het in een gelijkspel. De andere zeven wedstrijden werden gewonnen door Fiorentina.

Live Betting NL - de #1 op live wedden