De nummer zeventien van de Eredivisie verliest doelpuntrijke wedstrijd voor ruim vier keer je inzet!

Vanavond is het tijd voor de heenwedstrijd in de tweede ronde van de playoffs naar de Eredivisie. NAC Breda neemt het thuis op tegen FC Emmen. De wedstrijd begint om 18:45 en wordt gespeeld in het Rat Verlegh Stadion. Dit stadion is gelegen in Breda en heeft capaciteit voor negentienduizend supporters. De wedstrijd staat onder leiding van de 31-jarige Joey Kooij.

De thuisploeg, NAC Breda, eindigde op de zesde plaats in de Eerste Divisie met 59 punten uit 38 wedstrijden. De ploeg van Peter Hyballa wist achttien keer te winnen. Daarnaast speelden ze vijf keer gelijk en werd er vijftien keer verloren. In deze wedstrijden wisten ze 64 keer te scoren en moesten ze ook 64 goals incasseren. De topscorer van NAC Breda is Odysseus Velanas geworden. De middenvelder wist veertien keer te scoren.

De tegenstander, FC Emmen, eindigde op de zestiende plaats in de Eredivisie met 28 punten uit 34 wedstrijden. De ploeg van Dick Lukkien wist slechts zes keer te winnen. Daarnaast speelden ze tien keer gelijk en werd er achttien keer verloren. In deze wedstrijden wisten ze 33 keer te scoren en moesten ze 65 goals incasseren. Middenvelder Ole Romeny is de topscorer van het seizoen geworden. De 22-jarige Nederlander wist elf keer te scoren en gaf 1 assist. 

Dit is de elfde keer in de geschiedenis dat beide teams tegenover elkaar staan. NAC Breda wist drie keer te winnen en drie keer eindigde het in een gelijkspel. De andere vier wedstrijden eindigden in het voordeel van FC Emmen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden