Win 100x je inzet bij winst Sevilla of AS Roma in Europa League finale

De eerste Europese finale van dit seizoen wordt gespeeld in de Puskás Aréna in Boedapest. Daar treden het Spaanse Sevilla en het Italiaanse AS Roma tegen elkaar aan. Wie voor morgenavond, woensdag 31 mei, 21.00u een account opent bij Unibet kan € 100,- winnen met het correct voorspellen van de winnaar.

Zowel Sevilla als AS Roma hebben al Europees zilverwerk in de prijzenkast staan. Sevilla heeft een innige liefdesverhouding met de Europa League. De Spaanse club won deze competitie al zes keer, waaronder vier keer in het huidige Europa League format. AS Roma kroonde zich vorig seizoen tot winnaar van het eerste Europa Conference League toernooi. De club van José Mourinho staat voor het tweede opeenvolgende seizoen in een Europese finale.

Wat moet je doen om deze aanbieding te claimen?

Deze aanbieding geldt voor nieuwe spelers. Om mee te doen met deze promotie dien je dus eerst een nieuw account bij Unibet aan te maken. Wanneer je je eerste storting van minimaal € 10,- hebt gedaan, kun je € 1,- inzetten op de weddenschap wint de competitie. Wanneer het team dat jij selecteert de Europa League finale wint, wordt er na afloop van de wedstrijd maximaal € 100,- op je nieuwe account bijgeschreven.