Tot 100x je inzet terug als Ajax wint van FC Twente

Bij Jacks.nl geloven ze er in dat Ajax het PSV nog erg lastig gaat maken in de strijd om de tweede plaats in de Eredivisie. De bookmaker biedt nieuwe spelers een welkomstbonus tot 100x de inzet bij een overwinning van de Amsterdammers tegen FC Twente.

Ajax heeft het behalen van de tweede plaats niet in eigen hand. PSV heeft aan gelijkspel in Alkmaar tegen AZ genoeg om tweede te worden. De recente ontwikkelingen in Eindhoven in ogenschouw nemende kan PSV vanmiddag ook keihard onderuit gaan. Dan gaat de tweede plaats en het bijbehorende ticket voor de voorronde van de Champions League alsnog naar Amsterdam.

Wat moet je doen om deze aanbieding te claimen?

Deze aanbieding geldt voor nieuwe spelers. Om mee te doen met deze promotie dien je dus eerst een nieuw account bij Jacks.nl aan te maken. Wanneer je je eerste storting van minimaal € 20,- hebt gedaan, kun je € 1,- inzetten op een overwinning voor Ajax. Wanneer de Amsterdammers winnen, wordt er na afloop van de wedstrijd maximaal € 50,- op je nieuwe account bijgeschreven. Stort je € 100,- of meer, dan win je € 100,- bij een zege voor Ajax.