Winst van PSV in Alkmaar levert je 100x je inzet op bij BetCity

PSV liet vorige week zondag een uitgelezen mogelijkheid liggen om de tweede plaats en de bijbehorende plaats in de voorronde van de Champions League veilig te stellen. Thuis tegen SC Heerenveen werd met 3-3 gelijk gespeeld. Dat betekent dat Ajax morgen, zondag 28 mei, nog langszij kan komen.

PSV speelt de laatste wedstrijd van het seizoen tegen AZ. Alsof dat op zichzelf nog niet moeilijk genoeg is, ontplofte in de afgelopen week ook nog een bom in Eindhoven. Trainer Ruud van Nistelrooy vertrok hals over kop en het is aan assistent-trainer Fred Rutten, die ook bij de club vertrekt, om Champions League voetbal over de streep te trekken. Een overwinning van PSV in Alkmaar levert nieuwe spelers van BetCity 100x hun inzet op. Je dient dan wel voor morgenmiddag 14.30u je account aan te maken.

Wat moet je doen om deze aanbieding te claimen?

Deze aanbieding geldt voor nieuwe spelers. Om mee te doen met deze promotie dien je dus eerst een nieuw account bij BetCity aan te maken. Wanneer je je eerste storting van minimaal € 20,- hebt gedaan, kun je € 1,- inzetten op PSV bij de 1X2 weddenschap. De odds van 100 worden je aangeboden op de wedcoupon. Als PSV wint, wordt er na afloop van de wedstrijd maximaal € 100,- op je nieuwe account bijgeschreven.

Live Betting NL - de #1 op live wedden