Twee Super Odds bij Circus op Eerste Pinksterdag

Wanneer je nog geen account hebt bij Circus Casino dan kun je op Eerste Pinksterdag kiezen uit twee super odds. Een zege van Feyenoord tegen Vitesse levert je 100x je inzet op, terwijl een zege van Max Verstappen in de Grand Prix van Monaco goed is voor 50x je inzet.

Feyenoord is natuurlijk al kampioen van Nederland, maar wil het seizoen in de eigen Kuip natuurlijk goed afsluiten. Bovendien is het in Rotterdam een erezaak om Santiago Gimenez topscorer van de Eredivisie te laten worden. Feyenoord zal dus zeker niet op de automatische piloot spelen.

Max Verstappen won de Grand Prix van Monaco pas één keer, maar is voor de editie van morgen (zondag 28 mei) opnieuw favoriet voor de overwinning. De coureur van Red Bull Racing levert jou als nieuwe speler bij Circus maximaal € 100,- op als hij de race daadwerkelijk wint.

Wat moet je doen om deze aanbieding te claimen?

Deze aanbieding geldt voor nieuwe spelers. Om mee te doen met deze promotie dien je dus eerst een nieuw account bij Circus aan te maken. Wanneer je je eerste storting van minimaal € 10,- hebt gedaan, kun je € 1,- inzetten op Feyenoord OF Max Verstappen. Wanneer jouw keuze wint, wordt er na afloop van de wedstrijd maximaal € 50,- (Feyenoord) of € 100,- (Verstappen) op je nieuwe account bijgeschreven. Om je winst op te kunnen nemen dien je je storting 1x rond te spelen.