Twee ploegen steken er met kop en schouders bovenuit in KKD

Het is dan eindelijk zo ver. Na twee weken zonder, is het competitievoetbal weer terug van weggeweest. En dat wordt vandaag duidelijk ook, want meteen staan er een aantal lekkere potjes op het programma. Daarnaast is het ook nog eens vrijdag, voor de meeste mensen de start van het weekend. En hoe beginnen we dat weekend nu beter dan met een aantal wedstrijden in onze eigen (Nederlandse) eerste divisie, of te wel de Keuken Kampioen Divisie. 

Liefst zes wedstrijden staan er vandaag op het programma. Ieder team heeft inmiddels dertig wedstrijden gespeeld, wat ook wil zeggen dat er nog acht wedstrijden resterend zijn. Daarmee komt het einde in zich van de reguliere competitie. De prijzen worden nu langzaam maar zeker verdeeld, het gaat nu echt om de knikkers. Ploegen die ergens om spelen kunnen zichzelf nu absoluut geen puntenverlies meer veroorloven, en zeker niet tegen de directe concurrenten. Spannend gegarandeerd in deze competitie die eigenlijk altijd wel aantrekkelijk is. Dat komt vooral door het hoge aantal doelpunten dat er doorgaans wordt gescoord. De Keuken Kampioen Divisie is qua niveau niet altijd even goed, maar daardoor des te aantrekkelijker om naar te kijken. Zeker op de vrijdag avond als de start van je weekend. 

PEC Zwolle en Heracles Almelo steken er dit seizoen met kop en schouders boven de rest uit. De twee ploegen gaan voor 99,9% zeker terug keren in de eredivisie. 

Bookmaker Circus heeft een mooie Odds boost voor het geval dat Heracles Almelo en PEC Zwolle beiden met minimaal twee goals verschil winnen. Kijkend naar de wedstrijden is dit zeker mogelijk.

PEC, de koploper, speelt thuis tegen de hekkensluiter Jong FC Utrecht. Dit behoeft weinig verdere uitleg, het moge duidelijk zijn dat Zwolle hier met twee vingers in de neus zou moeten winnen. Een aantal weken geleden won het in eigen huis nog met 13-0 van FC Den Bosch.

Heracles, de nummer twee, speelt thuis tegen nummer drie Almere City. Dit is de grootste uitdaging van de twee, maar Heracles wint de laatste tijd heel veel in eigen huis. Het verschil tussen beide ploegen kan na vanavond zeventien punten zijn. Het is dus hier ook zeker mogelijk dat Heracles twee maatjes te groot is voor Almere. Een mooie odd van 4.25!