Koploper wint doelpunrijke wedstrijd voor ruim drie keer je inzet!

De interlandperiode is weer voorbij en dat betekent dat het weer tijd is voor competitievoetbal. In de Championship gaat koploper Burnley het thuis opnemen tegen Sunderland. De wedstrijd begint om 21:00 en wordt gespeeld in het stadion genaamd Turf Moor. Dit stadion is gelegen in Burnley en heeft capaciteit voor bijna 22 duizend supporters. De wedstrijd staat onder leiding van Australiër Jarred Gillett. 

De thuisploeg, Burnley, staat met 83 punten uit 37 wedstrijden op de eerste plaats in de Championship. De ploeg van Vincent Kompany wist 24 keer te winnen dit seizoen. Daarnaast speelde ze elf keer gelijk en werd er twaalf keer verloren. In deze wedstrijden wisten ze 74 keer te scoren en moesten ze 29 goals incasseren. Middenvelder Nathan Tella is de topscorer van Burnley, hij wist dit seizoen zeventien keer te scoren.

De tegenstander, Sunderland, staat met 53 punten uit 38 wedstrijden op de elfde plaats in de Championship. De ploeg van Tony Mowbray wist veertien keer te winnen. Daarnaast speelde ze elf keer gelijk en werd er dertien keer verloren. In deze wedstrijden wisten ze 53 keer te scoren en moesten ze 46 goals incasseren. Aanvaller Ross Stewart is de topscorer van Burnley, hij wist tien keer te scoren dit seizoen. 

Dit is de dertiende keer dat beide teams tegenover elkaar staan. Beide teams wisten vier keer te winnen van elkaar. Daarnaast eindigde het ook vier keer in een gelijkspel.

Live Betting NL - de #1 op live wedden