Europa League winnaar 2021 na zeven wedstrijden eindelijk weer is wat winnen is voor bijna vier keer je inzet!

Vanavond is het weer tijd voor een wedstrijd in de Duitse Bundesliga. Eintracht Frankfurt neemt het thuis op tegen VFL Bochum 1848. De wedstrijd begint om 20:30 en wordt gespeeld in het Deutsche Bank Park. Dit stadion is gelegen in Frankfurt en heeft capaciteit voor ruim 51 duizend supporters. De wedstrijd staat onder leiding van de 38-jarige Harm Osmers. 

De thuisploeg, Eintracht Frankfurt, staat met veertig punten uit 25 wedstrijden op de zesde plaats in de Bundesliga. De ploeg van Oliver Glasner wist elf wedstrijden te winnen. Daarnaast speelde ze zeven keer gelijk en werd er zeven keer verloren. In deze wedstrijden wisten ze 46 keer te scoren en moesten ze 36 goals incasseren. Aanvaller Randal Kolo Muani is de topscorer, hij wist elf keer te scoren.

De tegenstander, VFL Bochum 1848 staat op de veertiende plaats met 25 punten uit 25 wedstrijden. De ploeg van ex-Vitesse coach Thomas Letsch wist acht keer te winnen. Slechts één keer werd er gelijkgespeeld en er werd zestien keer verloren. In deze wedstrijden wisten ze 27 keer te scoren en moesten ze maar liefst 56 goals incasseren.

Dit is de 21ste keer dat beide teams tegenover elkaar staan. Hiervan wist Eintracht Frankfurt tien keer te winnen en eindigde het drie keer in een gelijkspel. VFL Bochum 1848 wist zeven keer aan het langste eind te trekken.