Pak tot ruim drie keer je inzet bij een gelijkspel of bij winst AS Roma!

Het is alweer een donderdagavond met Europees voetbal. Dat betekent dat de avond weer gevuld is met wedstrijden uit zowel de Conference League als de Europa League. Voor de Conference League staan er voor vanavond zeven wedstrijden op het programma. In de Europa League staan er zelfs acht wedstrijden op het programma. 

Het programma ziet er als volgt uit: 

Om 18:45 trappen de volgende teams af: Real Betis – Manchester United, Fenerbahce – Sevilla, Feyenoord – Shakhtar Donetsk en Freiburg – Juventus.

Om 21:00 staan de overige vier wedstrijden op het programma, dit zijn: Arsenal – Sporting CP, Ferencvaros – Bayer Leverkusen, Real Sociedad – AS Roma en Royal Union SG – Union Berlin. Het belooft dus weer een zinderende voetbalavond te worden.

Ondanks Real Sociedad het goed doet in de competitie, hebben ze op dit moment een zeer matige vorm te pakken. Zo staat de club uit San sebastian 4e in de competitie, maar hebben ze slechts 6 punten weten te behalen uit de laatste vijf gespeelde competitiewedstrijden (1 keer gewonnen, 3 gelijk, 1 verloren).

Ook de vorm van AS Roma valt mee. Zo heeft de club uit Rome momenteel 7 punten uit de laatste vijf gespeelde competitiewedstrijden (2 keer gewonnen, 1 gelijk, 2 verloren). AS Roma staat momenteel 5e in de competitie, maar staat slechts drie punten achter op Inter Milaan die 2e staat in de competitie. Alles ligt dus nog open in de Italiaanse Serie A.

Vorige week eindigde de wedstrijd tussen Real Sociedad en AS Roma in een 2-0 voor AS Roma. Stephan El Shaarawy en Marash Kumbulla wisten de doelpunten te maken voor de club uit Rome. 

Real Sociedad moet met lef spelen willen ze vanavond nog wat klaarspelen. Doordat Real Sociedad moet denken wij dat ze kwetsbaar zijn. Daarom denken wij dat het gelijk spel word of dat AS Roma wint. Wel denken we dat beide teams weten te scoren.